| Vergeten? | Registreer

Kalm Barcelona heeft geen moeite met Valencia

2 september 2012 23:21 | Bron: Livescore | Auteur: Jesse Brilman
 

FC Barcelona heeft zondagavond haar derde overwinning op rij in de Primera Divisíon geboekt. In het eigen Camp Nou had de formatie van de geschorste Tito Vilanova weinig problemen met Valencia: 1-0. Door de overwinning gaat Barcelona momenteel met negen punten aan kop in Spanje.

Het openingsoffensief was duidelijk van Barcelona en al snel leidde dit tot een aantal mogelijkheden. Het eerste doelpunt liet niet lang op zich wachten. Linksback Adriano pegelde de bal vanaf twintig meter strak in de kruising en bracht zijn team daarmee op voorsprong.

De thuisploeg leek zondag genoeg te nemen met een kleine overwinning en wekte dan ook niet de indruk om de score verder uit te breiden. Desalniettemin kreeg Valencia vrijwel geen kans om op gelijke hoogte te komen, al zag de formatie van trainer Mauricio Pellegrino een doelpunt van Víctor Ruiz afgekeurd worden.

Typerend voor de wedstrijd was toch wel de inbreng van Lionel Messi, die vrijwel de gehele wedstrijd onzichtbaar was. Barcelona wist ook haar derde wedstrijd winnend af te sluiten en gaat momenteel aan kop. Valencia kent een teleurstellende seizoensstart en bezet momenteel de zeventiende positie.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (0)

Reacties
Er zijn nog geen reacties


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!