| Vergeten? | Registreer

'Janmaat begint tegen Turkije in de basis'

6 september 2012 14:03 | Bron: De Telegraaf
 

De Telegraaf meldt donderdag op haar website dat het er alle schijn van heeft dat Daryl Janmaat vrijdag zijn debuut in het Nederlands elftal gaat maken. In de Amsterdam ArenA neemt Oranje het in een WK-kwalificatieduel op tegen Turkije.

De 23-jarige Feyenoorder - die geen onderdeel uitmaakte van de voorlopige selectie - stevent volgens de landelijke ochtendkrant af op een basisplek, zo was af te leiden op de training donderdag. Hij zou hiermee de voorkeur krijgen op Ajax-verdediger Ricardo van Rhijn. Aan de linkerkant van de verdediging doet Van Gaal een beroep op Jetro Willems.

Of Van Gaal tegen Turkije voor Klaas-Jan Huntelaar of Robin van Persie kiest, is vooralsnog onbekend. Wel werd duidelijk dat zij op de flanken worden bijgestaan door Luciano Narsingh (PSV) en Arjen Robben (Bayern Munchen).

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
janplan Rang: Super talent| 07-09-2012 8:51 | Reageer

Werkt schijnbaar toch wel. Janmaat was toch nooit aan bod gekomen als hij bij zijn oude club was blijven spelenVolg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!