| Vergeten? | Registreer

'Man City heeft tweehonderd miljoen over voor Ronaldo'

6 september 2012 22:51 | Bron: AS | Auteur: Benjamin Hagen
 

De soap rondom Cristiano Ronaldo blijft voortduren. Ondanks de uitspraken van Real Madrid-voorzitter Florentino Perez dat de vedette zou blijven wil het eveneens steenrijke Manchester City namelijk een poging gaan wagen in het Santiago Bernabeu.

The Citizens zouden liefst tweehonderd miljoen euro over hebben voor Ronaldo, zo meent het Spaanse medium AS. Verder schrijft het zelfs dat City afgelopen transferperiode al een bod heeft uitgebracht op CR7, maar Real wees de toenadering resoluut van tafel. Maar sinds afgelopen weekend is de situatie rond de aanvaller aanmerkelijk veranderd. "Ik ben ongelukkig en de mensen bij de club weten waarom. Het gaat om een zakelijk geschil, meer kan ik niet zeggen", zei de Portugees zondag.

De geruchtenstroom kwam als gevolg al snel op gang. Zijn salaris zou niet genoeg zijn, zo berichtte de media. Hetgeen blijkt echter niet te kloppen. "Ik ben ervan beschuldigd dat ik meer geld zou willen hebben, maar op een dag zal duidelijk worden dat dit niet het geval is." Toch denkt City hem met een dubbel zo hoog salaris als zijn huidige. Mogelijk keert de baltovenaar daarmee terug naar Manchester, waar hij eerder al succesvol was voor aartsrivaal United. Die club verliet hij in de zomer van 2009 voor 94 miljoen euro om te gaan spelen voor Madrid..

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (0)

Reacties
Er zijn nog geen reacties


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!