| Vergeten? | Registreer

Sneijder: 'Denk dat het 3-0 of 4-0 had kunnen worden'

10 september 2012 9:15 | Bron: De Telegraaf
 

Oranje-aanvoerder Wesley Sneijder heeft in De Telegraaf van maandag de opmerking gepareerd dat Turkije afgelopen vrijdag net zo goed het veld als winnaar kon verlaten. Volgens de middenvelder van Internazionale had de uitslag in de Amsterdam ArenA zelfs veel hoger kunnen uitvallen.

"Zij hebben kansen gehad, maar voornamelijk door onze fouten. Wij hebben grotere mogelijkheden gehad", zo oordeelt Sneijder. "Als we het een beetje beter hadden uitgespeeld, was het veel sneller 2-0 geweest. Ik denk dat het ook 3-0 of 4-0 had kunnen worden. Al was dat wel een beetje geflatteerd geweest."

Sneijder zegt met veel vertrouwen uit te kijken naar de confrontatie met Hongarije (dinsdag, red.). "Dat we het duel tegen de Turken zo goed hebben uitgevoetbald, geeft na vier nederlagen op rij het zelfbewustzijn dat we nodig hebben. Een kwalificatiereeks zo beginnen, wat wil je nog meer? Ook de tweede wedstrijd winnen."

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
bennyboys Rang: Wereldkampioen| 10-09-2012 9:24 | Reageer

De Turken hebben anders ook geweldige kansen gehad maar gelukkig niet gescoord.Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!