| Vergeten? | Registreer

Zoet meldde zich met grote glimlach bij Oranje

10 september 2012 10:23 | Bron: De Telegraaf
 

Jeroen Zoet leek zich na de gewonnen wedstrijd met Jong Oranje op Oostenrijk gewoon weer te melden bij zijn werkgever RKC Waalwijk. Maar plots belde Hans Jorritsma - teammanager van het 'grote' Oranje - met de mededeling dat hij zich mocht komen melden in Noordwijk. Door de blessure van Tim Krul wilde bondscoach Louis van Gaal een nieuwe doelman aan zijn selectie toevoegen.

"Ik heb met een grote glimlach mijn tas ingepakt", blikt Zoet terug op het telefoongesprek. "Het is iets heel moois, dat ik de kans krijg me te laten zien. Ik kijk ernaar uit om te trainen met Maarten Stekelenburg en Michel Vorm."

De sluitpost benadrukt dat er binnen Jong Oranje gesproken wordt over het feit dat bondscoach Louis van Gaal talenten hun team de kans geeft. "Daar werd zeker over gesproken. Het is heel mooi dat zoveel jonge jongens nu de kans krijgen om te worden doorgeschoven."

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
MarcoP | 10-09-2012 10:38 | Reageer

Krijgen we weer een reactie: niveau is hoog goed ontvangen etc. Wanneer staat er nu is iemand op die uitstraalt dat hij de beste is. Ik vind ze altijd zo zacht overkomen. Kom op. Je bent net zo goed of iets minder als al die andere anders wordt je niet opgeroepen lijkt me.Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!