| Vergeten? | Registreer

'Tijdperk Gerets bij nationale team Marokko voorbij'

11 september 2012 7:42 | Bron: Voetbal International
 

Het tijdperk van Eric Gerets bij het nationale elftal van Marokko lijkt voorbij. De Belg was de afgelopen twee jaar bondscoach van de Noord-Afrikanen, maar de nederlaag tegen Mozambique (2-0) heeft zijn ontslag ingeluid.

De laatste tijd waren de resultaten al teleurstellend, maar na de beschamende 2-0 nederlaag zondag in de kwalificatie-interland voor de Afrika Cup tegen Mozambique was het krediet verspeeld door de Belgische oud-international. Inmiddels zouden de onderhandelingen over zijn ontslag al zijn gestart.

De Franse assistent Dominique Cuperly moet Gerets gaan opvolgen. Aan hem de taak om het land alsnog naar de Afrika Cup te leiden. Hiervoor dient de 2-0 nederlaag van afgelopen weekeinde in oktober te worden weggepoetst.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
Kella020 Rang: International| 11-09-2012 8:17 | Reageer

Tja, dat zat er aan te komen. Als je 2-0 van Mozambique verliest (hoe is het in godsnaam mogelijk) doet je het op z'n zachtst gezegd 'niet zo goed'.Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!