| Vergeten? | Registreer

Hoeness: 'Dortmund is maar een regionale zaak'

13 september 2012 15:44 | Bron: Bild
 

Bayern München moest twee seizoenen terug toezien hoe Borussia Dortmund de titel in de Bundesliga pakte. En afgelopen seizoen pakte de ploeg uit West-Duitsland zelfs de dubbel ten koste van Bayern. Toch denkt president Uli Hoeness niet dat Dortmund al groter is dan zijn Bayern.

"Ik denk niet dat Dortmund op het gebied van marketing ons al voorbij is", zo zegt de preses van Der Rekordmeister. "Als je in Peking een willekeurig iemand aanspreekt en hem vraagt een Duitse club te noemen zal die toch altijd Bayern München noemen en niet Borussia Dortmund."

Volgens Hoeness zal het ook niet zo een-twee-drie gebeuren dat Dortmund Bayern voorbij streeft. "De prestaties die wij de afgelopen dertig jaar hebben neergezet zal Dortmund niet zomaar evenaren. Dan zullen ze nog zeker tien keer kampioen moeten worden en dan worden ze misschien populairder. Dortmund is meer de regionale zaak, Bayern is een wereldwijd merk."

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
KasperHermans Rang: International| 13-09-2012 15:50 | Reageer

Denk dat Dortmund daar niet om baalt, als ze maar de prijzen blijven pakken mag Bayern de populairiteit in Peking hebben lijkt meVolg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!