| Vergeten? | Registreer

Investeerder Hendriks hoopt op meer inspraak beleid Roda

19 september 2012 13:26 | Bron: Voetbal International
 

Nol Hendriks geeft woensdag tegenover Voetbal International aan zijn club Roda JC graag te willen helpen. De ploeg uit Kerkrade kent een moeizame competitiestart met vier punten uit de eerste vijf wedstrijden. Volgens investeerder Hendriks hoeft er niet naar de trainer gekeken te worden, maar ligt het probleem in de kwaliteit en kwantiteit van de spelersgroep.

"Ruud is een fantastische trainer, maar met achttien veldspelers kan ook hij niet veel bereiken. Met deze groep kun je blessures en schorsingen nauwelijks opvangen", meent Hendriks die zijn club graag wil helpen. "De afgelopen tijd is er geen contact meer geweest, maar ik geloof dat we deze week weer eens bijpraten."

"Roda doet liever alles zelf, ze schakelen alleen externe partijen in als het niet anders kan", vervolgt hij. "Dat is op zich niet verkeerd, maar ik wil graag meedenken met Roda en kijken waar ik kan helpen. In de winterstop moeten er spelers bij, op zijn minst twee middenvelders. Ik heb nog maar een paar ploegen gezien die zeker minder zijn dan Roda."

Hendriks wil zijn liefde begeleiden bij het groeien van de club. "Ik wil Roda stapje voor stapje hogerop brengen, ik geloof dat het kan. Dan moet de club weer inzetten op talenten aantrekken en die met winst doorverkopen, net als vroeger", besluit Hendriks zijn verhaal.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
Justin Rang: Vedette| 19-09-2012 15:28 | Reageer

En terecht, dan komen er eindelijk weer fatsoendelijke talenten!Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!