| Vergeten? | Registreer

Update: Overname Fortuna afgeblazen door conflict over voorschot

26 september 2012 19:01 | Bron: Voetbal International
 

De afgelopen twee weken ging het in Sittard en omstreken maar over een onderwerp op voetbalgebied en dat was de op handen lijkende overname van Fortuna Sittard. Maar op het laatste moment lijkt deze toch af te ketsen.

De potentiële koper, Nacer Abdellah die zich voordeed als een vertegenwoordiger van IZC Holding in Brazilië en een paar Qatarese partners, kwam namelijk niet opdagen toen hij woensdagochtend een meeting had met een afvaardiging van de club uit Sittard. Iets wat hij eerder al deed bij het Belgische FC Antwerp. De oud-speler van FC Den Bosch en Telstar had naar eigen zeggen grote plannen met de Limburgers en wilde onder andere Bert van Marwijk en Mark van Bommel terughalen.

Voor Fortuna Sittard is het in ieder geval een flinke aderlating, want als de overname zou plaatsvinden werden ook de schulden van 750.000 weggewerkt. Het bestuur en de raad van commissarissen gaan woensdagmiddag vergaderen hoe ze nu verder moeten handelen.

Update: Overname Fortuna definitief van de baan 26-09-2012 - 19:01
Fortuna Sittard wordt voorlopig niet overgenomen. De onderhandelingen met een partij uit Qatar werden woensdagmiddag definitief stopgezet. De Limburgse club verlangde een voorschot van de geïnteresseerde Nacer Abdellah. Fortuna zou het stadion en de club dan verkopen, maar Abdellah kwam volgens De Limburger die afspraak niet na.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (0)

Reacties
Er zijn nog geen reacties


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!