| Vergeten? | Registreer

Enoh: 'Het is goed om terug te zijn'

10 oktober 2012 13:17 | Bron: Ajax | Auteur: Michel van Ballegooij
 

Eyong Enoh mocht woensdag zijn rentree maken tijdens een oefenduel met AS Trencin. De middenvelder speelde mee met een combinatie-elftal van het eerste elftal van Ajax en de beloften. De geboren Kameroener is blij met zijn terugkeer op het voetbalveld.

"Het is goed om terug te zijn. Het was een zware tijd voor me, de afgelopen vier maanden. Het was moeilijk om de voorbeiding en de seizoensstart te missen. Voor mij voelt het dus goed om weer te spelen."

De middenvelder trainde al ruim twee maanden mee, maar zijn rentree liet wat langer op zich wachten. "Dat is inderdaad lastig, maar ik heb vier รก vijf weken voorbereiding gemist. Dus het was wel belangrijk dat ik die periode van voorbereiden zou inhalen."

"Het was mijn eerste duel in vier maanden. Ik moest vooral rustig aan doen en mijn fitheid testen. Ik hoefde niks te bewijzen. Ik heb na dit duel weer wat meer vertrouwen als het op wedstrijden aankomt. Ik denk dat ik over een week wel in staat ben om een hele wedstrijd te spelen", aldus Enoh.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (0)

Reacties
Er zijn nog geen reacties


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!