| Vergeten? | Registreer

Sno 'zonder angst' terug op trainingsveld NEC

15 oktober 2012 16:06 | Bron: NUsport
 

Evander Sno maakte maandag zijn rentree op de training van NEC. De middenvelder, die twee weken geleden in de competitiewedstrijd tegen Feyenoord onwel werd, mocht van de Nijmeegse club niet voetballen, voor hij groen licht van de doktoren had gekregen. Nadat hij op 10 oktober de verlossende woorden had gehoord, keerde Sno vandaag terug op het veld.

"Ik kan weer doen wat ik het leukste vind, dat is het belangrijkste", vertelt Sno, die verheugd was met de steun die hij de afgelopen weken kreeg. "Ik ben blij hoe iedereen de afgelopen weken gereageerd heeft en hoe iedereen bezorgd was om de mens Evander Sno." Toch vond hij enkele reacties in de media overtrokken. "Ik heb er veel dingen over gelezen in de krant en er veel over gezien op tv, maar ik ben gewoon doorgegaan met mijn dagelijkse dingen. In tegenstelling tot de media was ik er snel klaar bij."

Over het voorval zelf blijft de 25-jarige middenvelder opvallend nuchter. "Life goes on. Ik kan er niet te lang bij stilstaan", aldus de voormalig jeugdinternational. "Vrees is je ergste vijand. Als je dat hebt, dan wordt het moeilijk." De Dordrechtenaar heeft dan ook geen angst voor een herhaling van de gebeurtenis in De Kuip. "Ik denk daar niet aan. Dat is ook niet de juiste instelling. Ik hoop gewoon dat het niet opnieuw gebeurt en daar blijf ik voor bidden."

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (0)

Reacties
Er zijn nog geen reacties


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!