| Vergeten? | Registreer

Zaakwaarnemer Raiola schoffeert 'demente eikel' Cruijff

24 oktober 2012 14:38 | Bron: Parool
 

Mino Raiola heeft in Het Parool keihard uitgehaald naar Ajax en diens adviseur Johan Cruijff. De zaakwaarnemer - die in het verleden vele miljoenentransfers begeleidde - veroordeelt de rol van de Cruijff en het salarisbeleid binnen de club.

"Als Cruijff praat, stopt iedereen met denken", zegt Raiola. "Als hij zegt dat de wereld plat is zegt iedereen: 'oké', maar niemand vraagt zich af wat die demente eikel nou eigenlijk zegt. Heel De Telegraaf is gebaseerd op wat orakel Cruijff roept."

Raiola verwijt El Salvador ook erg selectief met zijn kritiek om te gaan. "Frank de Boer kreeg van Real onlangs harder op z'n falie dan Martin Jol, maar heb jij Cruijff gehoord? Een momentopname, schreef hij. Ja, ja. Selectieve kritiek."

Ook het ingestelde salarishuis binnen Ajax is een slechte zaak, zo oordeelt Raiola. "Bij Ajax staat vast: tot zo ver gaan de salarissen. En anders halen we alles uit de eigen jeugd. Maar ik zeg alleen: neem je zo'n beslissing, dan draag je ook de consequenties. Een topper komt niet meer naar Ajax met dit salarishuis."

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (0)

Reacties
Er zijn nog geen reacties


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!