| Vergeten? | Registreer

Advocaat: 'Lens wordt grote jongen, Narsingh wispelturig'

24 oktober 2012 19:42 | Bron: Omroep Brabant | Auteur: Stephan van der Vrande
 

Naast de gebruikelijke analyse van de tegenstander, gebruikte Dick Advocaat de persconferentie in aanloop met het duel naar AIK om zijn spelers van wat feedback te voorzien. Hij stak daarbij de loftrompet uit over Jeremain Lens. De coach was een stuk kritischer over een collega van Lens in de voorhoede, Luciano Narsingh.

De van Heerenveen overgekomen vleugelaanvaller kan in Eindhoven nog geen aanspraak maken op een vaste basisplaats. Advocaat noemde de jonge international nog iets te wispelturig. "Hij is niet constant in zijn spel. Hij kan heel goed voetballen, maar hij moet dat vaker laten zien. Hij haalt er nog niet genoeg rendement uit en hij komt niet vaak genoeg zijn man voorbij", plaatste de oefenmeester de kritische noot.

Jeremain Lens ontving van de pers al regelmatig positieve kritieken in de voorbije weken, daar sloot Advocaat zich bij aan. "Hij is goed bezig om op te vallen", had Advocaat opgemerkt. "Dat is goed voor hem en voor de club. Hij wordt een jongen voor een grote ploeg. Zijn snelheid blijft een groot gevaar."

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (3)

Reacties


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!