| Vergeten? | Registreer

PSV mist Van Bommel ook in Zwolle

27 oktober 2012 18:29 | Bron: PSV | Auteur: Benjamin Hagen
 

PSV gaat zondag op bezoek bij PEC Zwolle. De Eindhovenaren willen bij de promovendus de zure nasmaak van de remise tegen AIK Solna van donderdag (1-1) wegspoelen, maar dat zal nog altijd zonder de geblesseerde Mark van Bommel moeten gebeuren.

De leider miste naast het Europa League-duel met de Zweden ook het treffen met de andere nieuwkomer Willem II (3-2). Zonder Van Bommel lijkt PSV haar topvorm kwijt te zijn geraakt, want tegen de Tilburgers werd een 0-2 nederlaag maar nipt omgezet tot een driepunter. Ook tegen Solna was het spel niet om van te genieten en werden twee dure punten verloren.

Van Bommel is op de weg terug van een knieblessure, die hem de laatste weken parten speelt. De middenvelder boekt progressie in zijn herstel, maar de wedstrijd zondag tegen PEC Zwolle komt nog te vroeg voor hem. De laatste groepstraining voor dat duel ging aan hem voorbij. Naast Van Bommel wordt ook Ola Toivonen gemist. Hierdoor stonden jongeling Peter van Ooijen en 'eeuwig talent' Georginio Wijnaldum donderdag in de basis, waar Orlando Englaar tegen Willem II nog een kans kreeg maar er na een half uur uit werd gehaald.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (0)

Reacties
Er zijn nog geen reacties


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!