| Vergeten? | Registreer

Ferguson wint door tacktiek tachtigjarige vrouw

29 oktober 2012 18:20 | Bron: Manchester United
 

Manchester United won zondagavond met 2-3 bij koploper Chelsea. De credits voor de tacktiek gaan normaal gesproken naar de winnende trainer - in dit geval Sir Alex Ferugson - maar dit keer kan de tachtigjarige Margaret uit Rochdale beter bedankt worden.

Na de moeizaam met 3-2 gewonnen Champions League-wedstrijd van Sporting Braga belde de dame met de tv-zender van Manchester United, MUTV, en legde een kritische analyse neer. "Fergie speelde met een ruit, een ongelooflijk domme beslissing", stelde Magaret, die beweert dat spelen met een 'plat' middenveld beter is.

"Ik krijg een hartaanval als United zo doorgaat en elke keer van een achterstand moet blijven terugkomen", zo sloot Magaret haar relaas af. Op Stamford Brigde bleek dat Ferguson geluisterd had naar de vrouw, met het platte middenveld pakte Manchester United in de slotfase de overwinning.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
fillyking Rang: Super talent| 29-10-2012 18:43 | Reageer

En wie zegt dat vrouwen geen verstand van voetbal hebben :PVolg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!