| Vergeten? | Registreer

Maaskant zet 'te dikke' Zeefuik uit selectie Groningen

23 november 2012 15:34 | Bron: FC Groningen
 

Género Zeefuik is voor onbepaalde tijd uit de selectie gezet van FC Groningen. De aanvaller mocht dit seizoen in alle dertien competitiewedstrijden beginnen als basisspeler, maar wist daarin tot op heden pas één keer het net te vinden. Trainer Robert Maaskant is zodoende ontevreden met zijn aanvaller en hoopt hem via deze maatregel wakker te schudden.

Tijdens de persconferentie in aanloop naar de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk liet de coach weten Zeefuik niet opgenomen te hebben in zijn wedstrijdselectie. Naast zijn zwakke prestaties is ook zijn gewicht nog altijd het onderwerp van gesprek. "Het ideale gewicht van Zeefuik is bij ons bekend en wij hebben hem twee maanden de tijd gegeven om daar in de buurt te komen."

"Dat is niet gelukt", besloot de trainer. Via een streng dieet en een aangepast schema zal Zeefuik de komende weken aan moeten tonen dat hij bereid is hard voor de club te werken. De aanvaller werd deze zomer overgenomen van PSV, dat hem vorig seizoen verhuurde aan NEC Nijmegen.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
Justin Rang: Vedette| 23-11-2012 16:41 | Reageer

Haha het moet ook verboden worden om een Burger King naast een voetbalstadion te zetten. Ziet toch ook niet uit joh zo'n dikke pad in het veld xDVolg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!