| Vergeten? | Registreer

Heracles Almelo boekt een bescheiden winst

28 november 2012 16:41 | Bron: Heracles Almelo
 

Heracles Almelo gaat al jarenlang door als één van de gezondste voetbalclubs in de Nederlandse Eredivisie. Evenals voorgaande seizoenen kon de club van voorzitter Jan Smit ook nu weer met zwarte cijfers onder de streep schrijven, zo meldt zij woensdag op haar digitale thuis.

De Almeloërs hebben over het seizoen 2011-2012 een positief operationeel resultaat van 131.000 euro gerealiseerd (zonder transferinkomsten). Vooral het goede bekertoernooi - Heracles Almelo haalde de finale - heeft bijgedragen aan de winst. Inclusief de transferinkomsten komt het netto-resultaat zelfs uit op 742.000 euro.

In hetzelfde bericht benadrukt Heracles Almelo dat een groter onderkomen een must is. "Voor de nabije toekomst is de realisatie van het nieuwe stadion een absolute noodzaak. Hiermee streven wij ernaar jaarlijks operationeel in de zwarte cijfers te eindigen en de ons kenmerkende gezonde bedrijfsvoering te continueren. Dus op basis van structurele inkomstenvergroting en niet op basis van incidentele transfers. Uitsluitend met het nieuwe stadion zullen wij een gezonde Eredivisionist kunnen blijven."

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
Robert Rang: Legende| 28-11-2012 16:56 | Reageer

Zonde, zeker nu alle contracten daar aflopen... die gaan het wel moeilijk krijgen! Hadden ze Armenteros maar moeten verkopen oa.Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!