| Vergeten? | Registreer

AGOVV zonder bestuur na opstappen Timmer

29 november 2012 13:14 | Bron: Omroep Gelderland
 

AGOVV Apeldoorn zit zonder bestuur. Het enige overgebleven bestuurslid, Henk Timmer, heeft zijn contract bij de Gelderse vereniging ingeleverd. Derhalve zal de club op zoek moeten naar een nieuwe technisch en commercieel directeur.

Het terugtreden van Timmer komt in Apeldoorn en omstreken niet geheel als verrassing. De Hierdenaar haalde vorige week al flink uit naar de club tegenover Omroep Gelderland. "Ik ben helemaal klaar met dat gestuntel. Ik heb zelf geen enkel belang, behalve dat er betaald voetbal moet blijven in Apeldoorn", liet de oud-doelman zich toen ontvallen.

Ook de samenwerking tussen de proftak en de amateurtak van AGOVV stuitte de oud-prof van onder meer PEC/FC Zwolle, Ajax, Feyenoord en SC Heerenveen tegen de borst. Met name het gebrek hieraan was Timmer een doorn in het oog. Hoe het de club verder zal vergaan, is een groot vraagteken. Henk Timmer werd gezien als de man die de club nog enigszins overeind wist te houden.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
Michel van Ballegooij Rang: Invaller| 29-11-2012 14:39 | Reageer

Wordt het niet tijd dat die clubs allemaal is lekker met elkaar gaan fuseren om het niveau wat op te krikken? Zulke clubs hebben amper tot geen bestaansrecht.Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!