| Vergeten? | Registreer

Trainer Mancini trots op enfant terrible na eerste doelpunt

29 november 2012 14:11 | Bron: Voetbal International | Auteur: Michiel Weerdhof
 

Mario Balotelli maakte woensdag pas zijn eerste doelpunt van het seizoen voor Manchester City. Zijn landgenoot en trainer, Roberto Mancini is dan ook trots op zijn spits -die dit seizoen veel op de bank zit - dat deze eindelijk van de nul af is.

Manchester City speelde woensdag uit tegen Wigan Athletic en Balotelli brak de ban voor de kampioen van vorig seizoen. Mancini was lovend over zijn aanvaller. "Dat hij z'n eerste goal maakt is erg mooi", zegt Mancini. "Het was ook een belangrijk doelpunt. We hebben vier topspitsen en Mario is daar absoluut een van."

Het gonst de laatste weken van de geruchten dat Balotelli zou vertrekken bij Manchester City. Mancini heeft in het verleden al meerdere malen aangegeven helemaal klaar te zijn geweest met zijn aanvaller, maar is na het doelpunt weer prima te spreken over Balotelli. Hij ontkent de geruchten dan ook dat zijn spits vroegtijdig uit Manchester zal vertrekken. "Nee, hij gaat nergens naartoe. Hij heeft nu gescoord, hopelijk gaat het vanaf nu alleen maar beter", aldus de Italiaanse trainer.

Evenals vorig seizoen staan de twee ploegen uit Manchester nu bovenaan de ranglijst. Het Manchester United van Robin van Persie staat bovenaan, City volgt op één punt. Mancini is wel van mening dat het niet wederom tussen deze twee ploegen zal gaan en houdt rekening met een grootmacht uit Londen. "Let op Chelsea, die gaan ook nog voor de titel vechten."

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
Michel van Ballegooij Rang: Invaller| 29-11-2012 14:44 | Reageer

Miljoenen cashen zonder te spelen. Die Balotelli is zo dom nog niet!Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!