| Vergeten? | Registreer

Koster per direct de laan uitgestuurd bij Beerschot

29 november 2012 18:17 | Bron: Sporza
 

Adrie Koster en Beerschot AC zijn per direct uit elkaar. Dat meldt het Belgische Sporza donderdagavond. De trainer en de club lagen met elkaar in de clinch na enkele 'gebeurtenissen' op de training. De club zelf bevestigde het vertrek van Koster overigens nog niet.

Koster was pas sinds deze zomer actief bij Beerschot. Volgens diverse bronnen van binnen de club zou het vertrek vrijdag wereldkundig gemaakt worden. "Met veel spijt hebben beide partijen besloten om uit elkaar te gaan. Morgen geven we meer uitleg op een persconferentie", klinkt het bij Beerschot.

De ontslagen Koster is de zevende trainer die dit seizoen in België zijn ontslag krijgt aangeboden. Ron Jans (Standard), Trond Sollied (AA Gent), Bob Peeters (Cercle), Georges Leekens (Club Brugge), Chris Janssens (Lierse) en Dirk Geeraerd (Waasland-Beveren) gingen hem allen voor.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
StephanVDV Rang: Aankomend talent| 29-11-2012 18:24 | Reageer

Gaat wel in een recordtempo zo, niet eens halverwege...Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!