| Vergeten? | Registreer

Iniesta wil zijn oude club behoeden van de ondergang

30 november 2012 7:45 | Bron: De Telegraaf | Auteur: Michiel Weerdhof
 

Andres Iniesta wil zijn oude club Albacete proberen te redden van de ondergang. De topmiddenvelder van FC Barcelona genoot zijn jeugdopleiding bij de club die momenteel uitkomt op het derde Spaanse niveau, en ziet met lede ogen aan dat de club in grote financiële problemen verkeert.

Iniesta heeft samen met zijn familie een meerderheidsbelang in Albacete en roept zodoende iedereen op die de club een warm hart toedraagt. In een brief schreef hij het volgende: "Met deze open brief wil ik iedereen die een band heeft met Albacete aanmoedigen om in de club te investeren. We hebben meer geld nodig om onze toekomst veilig te stellen. Het land gaat door een zeer moeilijke tijd en we kunnen alleen overleven als we allemaal een inspanning doen."

Ook Albacete heeft last van de economische crisis en ziet de kaartverkoop zodoende hard teruglopen. In het verleden heeft de club nog wel in de Spaanse hoogste klasse, de Primera Division gespeeld. De club is daarna ver weg gezakt en moet nu hopen dat de helpende hand van Iniesta nut zal hebben.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
Robert Rang: Legende| 30-11-2012 8:51 | Reageer

Steek er zelf maar wat extra in dan, behalve die shirtsponsoring die je doet ;)Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!