| Vergeten? | Registreer

Vloet hekelt gedrag Spartanen na rode kaart Deekman

10 december 2012 10:35 | Bron: De Telegraaf
 

Wiljan Vloet, algemeen directeur van Sparta Rotterdam, heeft geen goed woord over voor de reacties van de spelers van Sparta na de rode kaart van Donovan Deekman. De aanvaller mocht vroegtijdig van het veld nadat hij opzichtig op de rug van zijn tegenstander ging staan.

Direct na de rode kaart bestormden de spelers van Sparta de arbiter. Juist in het weekeinde dat in het teken van respect stond vielen de protesten in het verkeerde keelgat bij Vloet. "Wij betreuren wat er is gebeurd", zegt hij in De Telegraaf.

"Vanaf de tribune heb ik de overtreding niet waargenomen, maar na afloop heb ik wel de beelden gezien. Daar ben ik van geschrokken. Donovan raakt zijn tegenstander en had meteen naar Mattheij toe moeten gaan om zijn excuses aan te bieden. De enige juiste reactie was geweest om 'sorry' te zeggen."

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (3)

Reacties
Lazy Rang: Wereldkampioen| 10-12-2012 10:59 | Reageer

Het was ook een schande en laat maar weer eens zien dat een dode niets uit zal maken. Vooraf zijn we er allemaal 'oh zo bij betrokken' en zodra het fluitje klinkt is het weer denken aan jezelf. Die campagne kost nu weer tonnen en zogenaamd is iedereen zich ervan bewust dat het niet moet. Geloof mij nou dat het nog geen 2 maanden duurt alvorens er weer in de krant staat dat er iemand gemolesteerd is in het amateurvoetbal. Dat gebeurt bijna wekelijks namelijk... en is al helemaal niet aan te pakken met zo'n loze flyercampagne. Het enige dat werkt KNVB is keihard aanpakken die gasten. Drie meldingen voor wat voor vergrijpen dan ook bij de KNVB? Nooit meer voetballen.

AFCA020 Rang: Vedette| 10-12-2012 11:04 | Reageer

Niet alleen de teams eruit halen.... gelijk de hele vereniging dan!
Vaak is het namelijk niet "toevallig" 1 team. Het zit doorgeworteld in de hele vereniging.

Op deze manier zal er (hopelijk) meer sociale controle komen vanuit de vereniging

Jesse Rang: Sterspeler| 10-12-2012 11:04 | Reageer

In dit geval heb je wat mij betreft geen tweede kans nodig. Maar helaas leven we in Nederland knuffelland en kom je er verdomt goed vanaf als je iemand vermoord.Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!