| Vergeten? | Registreer

Chanturia mag op huurbasis elders kijken

10 december 2012 11:09 | Bron: De Gelderlander
 

Vitesse-aanvaller Giorgi Chanturia hoeft onder leiding van trainer Fred Rutten vooralsnog niet op veel speelminten te rekenen. De Georgische buitenspeler kwam dit seizoen slechts twee keer in actie in de hoofdmacht van de Arnhemmers en mag dus uitkijken naar een nieuw, tijdelijk onderkomen.

"Voor zijn ontwikkeling is het beter dat hij aan spelen toekomt", verklaarde Rutten desgevraagd na afloop van de 3-1 nederlaag tegen laagvlieger VVV-Venlo. Chanturia - die nog een contract heeft tot medio 2014 - moet momenteel Gaƫl Kakuta en Renato Ibarra voor zich dulden.

Vorig seizoen vervulde Chanturia nog wel een belangrijke rol in het spel van de Arnhemmers. Toenmalig trainer John van den Brom liet hem in de Eredivisie 25 maal aantreden. Hierin wist de dribbelaar viermaal het net te vinden.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
Lazy Rang: Wereldkampioen| 10-12-2012 11:25 | Reageer

Een van de vele voorbeelden dat talent niet voldoende is. Vond het maar een arrogant mannetje als hij speelde. Vond zichzelf volgens mij vooral érg goed.Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!