| Vergeten? | Registreer

Fortuna dieper in zorgen na aftreding bestuur

13 december 2012 11:03 | Bron: De Limburger
 

Het voltallige bestuur van Jupiler League-club Fortuna Sittard zal nog voor het einde van 2012 haar taken volledig neerleggen, waardoor de Limburgse profclub nog verder op de rand van de afgrond komt te staan. De huidige bestuursleden maakten dit bekend aan de nieuwe directie en Raad van Toezicht.

Momenteel bestaat het bestuur uit Wil Meijers, Wil Helwig, Jack Aerts en Marcel Tinnemans, die echter geen heil meer zien in de werkzaamheden bij de club uit Sittard. Het nieuwe team dat er staat heeft de meeste taken reeds overgenomen, waardoor de terugtreding eraan zat te komen.

Wil Meijers verklaarde tegenover De Limburger dat de drive om de club te leiden verdwenen is. "Het moment om plaats te maken is gekomen. We hebben een nieuw directieteam met veel commerciële, juridische en sportieve feeling. Die kunnen de club voortreffelijk runnen. Daar hebben we alle vertrouwen in."

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
Justin Rang: Vedette| 13-12-2012 11:49 | Reageer

Gaat niet goed met Sittard..Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!