| Vergeten? | Registreer

'Van der Hoorn nog altijd in beeld bij PSV'

13 december 2012 11:21 | Bron: Eindhovens Dagblad
 

PSV-trainer Dick Advocaat sprak in de afgelopen weken openlijk zijn wens uit om de Eindhovense selectie defensief te versterken. Volgens de clubwatcher van het Eindhovens Dagblad is FC Utrecht-verdediger Mike van der Hoorn hiervoor nog steeds nadrukkelijk in beeld.

De 20-jarige centrale verdediger uit Almere brak dit seizoen echt door in de Galgenwaard en wordt in Eindhoven gezien als een versterking voor de toekomst. Een andere naam die veelvuldig opduikt is die van Fabian Schär (20). Hij speelt momenteel zijn wedstrijden in de Zwitserse competitie bij FC Basel.

De clubleiding hoopt bovendien in januari Santiago Arias aan te trekken. De Colombiaanse international staat momenteel onder contract bij het Portugese Sporting Portugal, maar komt zelden aan spelen toe. Twee eerdere pogingen van PSV zouden spaak zijn gelopen. Maar voordat dit gaat spelen, zal Stanislav Manolev eerst uit de lichtstad moeten vertrekken.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
Justin Rang: Vedette| 13-12-2012 11:50 | Reageer

Geloof er vrij weinig van..Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!