| Vergeten? | Registreer

Nieuwelingen zetten vraagtekens bij werkwijze Wenger

13 december 2012 12:09 | Bron: Goal
 

Arsene Wenger wordt volgens ingewijden niet meer onvoorwaardelijk gesteund door de spelersgroep. Vooral de nieuwelingen, die afgelopen zomer naar Londen werden getransfereerd, hebben vraagtekens gezet bij de gehanteerde werkwijze van de Fransman.

Onder meer Lukas Podolski en Santi Cazorla zijn alles behalve te spreken over de keuzes die de oefenmeester dit seizoen maakt. Als klap op de vuurpijl verloor het deze week van vierdeklasser Bradford City, wat uitschakeling in de League Cup betekende.

De Duitse aanvaller kan er maar niet mee leven dat hij constant als linksbuiten wordt opgesteld, aangezien hij zichzelf liever ziet in een meer centrale rol in de aanval. Cazorla, spelmaker en uitblinker dit seizoen, kwam mede voor Robin van Persie naar Arsenal toe. Daags na zijn komst vertrok de Nederlander echter tot groot ongenoegen van de Spanjaard naar Manchester United, waardoor het vertrouwen al enigszins was gedaald.

De matige prestaties en de keuzes in de basiself hebben een aantal spelers doen besluiten het vertrouwen op te geven in de Franse keuzeheer. Het bestuur van de Gunners staat echter achter de Fransman, waardoor een vertrek niet aan de orde lijkt te zijn.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
Lazy Rang: Wereldkampioen| 13-12-2012 12:37 | Reageer

Tja, Podolski speelt bij Duitdland ook op links, daar hoor je hem niet over. Het wordt ook tijd voor Arsenal om Wenger op straat te zetten. Natuurlijk heeft die man enorm veel bereikt met de club, maar draaft nu volledig door in zijn werkwijze.Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!