| Vergeten? | Registreer

Update: 'Feyenoord betaalt nog geen drie miljoen voor Pelle'

5 januari 2013 10:46 | Bron: Voetbal International
 

Met Graziano Pellè heeft Feyenoord net als vorig seizoen een spits gehuurd die de ploeg een enorme lift geeft. In tegenstelling tot bij John Guidetti gaan de Rotterdammers deze keer wel een poging ondernemen om de aanvaller definitief vast te leggen.

Vertegenwoordigers van Feyenoord zijn de afgelopen weken al veelvuldig in gesprek geweest met zaakwaarnemers van de Italiaan, om zo voldoende informatie te verzamelen over wat nodig is om Pellè binnen te hengelen. Hoe het daar momenteel mee gaat wil Martin van Geel niet kwijt.

"Ik moet daarover op dit moment zwijgen. Ik kan er geen enkel commentaar op geven, hoe graag ik dat ook zou willen", zo is de technisch directeur kortaf. De vergaande interesse van Feyenoord, dat ondanks weinig financiële middelen bereid is heel ver te gaan, is begrijpelijk; Pellè maakte tot dusver al veertien treffers in vijftien duels.

Update: 'Mondeling akkoord tussen Parma en Feyenoord' 05-01-2013 - 10:01
Waar Martin van Geel eerder nog niets durfde te zeggen over de toekomst van Graziano Pellè, maakt Voetbal International melding dat Feyenoord en Parma een mondeling akkoord hebben bereikt over de spits. De Italiaan wordt door de Rotterdammers momenteel gehuurd van Parma, maar vanwege het succes willen zij Pellè graag definitief overnemen en daar lijkt de club nu in te zijn geslaagd. Het is overigens nog niet bekend hoe en of AZ in deze deal betrokken wordt. De Alkmaarders wachten nog altijd op een miljoen euro van Parma, dat Pellè een anderhalf jaar geleden overnam.

Update: 'Feyenoord betaalt nog geen drie miljoen, Pelle tekent voor vier jaar' 05-01-2013 - 10:46
Het contract dat Graziona Pellè een dezer dagen zal ondertekenen bij Feyenoord verbindt hem voor vier jaar aan de Rotterdamse club. De overeenkomst gaat pas na de huidige huurovereenkomst - dus komende zomer - van start. Zelf had de Italiaan graag voor meer seizoenen getekend. Feyenoord betaalt naar verluidt net geen drie miljoen voor de aanvaller.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (3)

Reacties
KasperHermans Rang: International| 05-01-2013 9:21 | Reageer

Zou voor Feyenoord prima zijn, maar ze moeten wel oppassen dat ze tussen de regels door niet in het 'oude' regime gaan vallen, want zoals ik het nu lees willen ze weer overal geld vandaan toveren en daar is het ooit fout meegegaan. Feyenoord is net zo lekker op weg met dat strakke financiële beleid, moet je dat wel overboord gooien voor een speler, die bovendien - laten we wel wezen - nu met afstand de allerbeste seizoenshelft uit zijn loopbaan heeft gespeeld en dat terwijl hij toch al een jaar of 25/26 is.

boefmansje Rang: Wereldkampioen| 05-01-2013 11:17 | Reageer

Enorme gok neemt Feyenoord hier. Ze zouden beter een jongen uit de jeugd in de spits zetten dan drie miljoen te betalen voor deze eendagsvlieg.

Gewijzigd op zaterdag 5 januari 2013 om 11:20.
janplan Rang: Super talent| 05-01-2013 12:00 | Reageer

Helemaal mee eens. Hoewel Pele het supergoed doet als afmaker is het voetballend natuurlijk geen grootheid. Voor een speler die al 14 keer heeft gescoord is 3 miljoen ook een mooie prijs. Echter als blijkt dat hij volgend jaar geen deuk in een pakje boter meer trapt zitten ze weer opgezadeld met een schuld en een niet scorende spits met waarschijnlijk een vet salaris, maar dat risico loop je altijd. Bij Pele had ik dat risico niet genomen, omdat zijn gehele voetbalverleden op het laatste half jaar na geen enkele aanleiding geeft om uit te gaan van een succesvolle vervolging. Fact: 216 wedstrijden/ 53 doelpunten. Dan ben je toch geen topspits. Zou erg jammer zijn als men door deze aankoop weer in de problemen kwam.Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!