| Vergeten? | Registreer

Update: Overtoom op punt van ondertekenen meerjarig contract

24 januari 2013 14:53 | Bron: Voetbal International
 

AZ Alkmaar lijkt dan toch haar gewenste versterking voor het middenveld uit Almelo te halen. Waar de onderhandelingen met Marko Vejinović al in een vroegtijdig stadium spaak liepen, is Willie Overtoom nu dicht bij een overstap naar Noord-Holland.

"Ik ben blij dat een grote club als AZ nu belangstelling voor me toont", zegt de speler in kwestie zelf. "Ik zal op korte termijn beslissen over mijn toekomst, maar afgezet tegen de andere aanbiedingen die ik heb gehad, staat AZ op één.”

Overtoom speelt al sinds 2008 bij de Tukkers en is eigenlijk al die tijd basisklant geweest. Afgelopen zaterdag tijdens het uitduel bij sc Heerenveen zat hij wel op de bank, trainer Peter Bosz wilde namelijk rekening houdend met het mogelijke vertrek van enkele spelers, anderen de kans geven zich te bewijzen.

Update: Heracles raakt aan AZ tweede sterkhouder kwijt 23-01-2013 - 12:41
De overgang van Willy Overtoom naar AZ is al nagenoeg rond. Dat meldt Voetbal International. De twee clubs kwamen er onderling uit over de transfersom, nu moeten de Alkmaarders nog enkele details afronden met de aanvallende middenvelder. "We moeten er het nog hebben over de contractduur en wat dat allemaal in zal houden, maar dat gaat lukken", liet Overtoom zelf al weten. De Kameroener is na Samuel Armenteros de tweede belangrijke speler die vertrekt uit Almelo.

Update: Clubs bereiken akkoord over overstap Overtoom 24-01-2013 - 09:14
AZ en Heracles Almelo zijn eruit wat betreft de transfersom die de Alkmaarders moeten betalen aan de Tukkers voor de komst van Willie Overtoom. Het is nu nog wachten op een persoonlijk akkoord tussen AZ en de speler zelf. "De eerste stappen daarin zijn gezet”, zo meldt de middenvelder zelf.

Update: Overtoom bereikt ook akkoord met AZ 24-01-2013 - 14:53
Nadat Heracles Almelo en AZ eerder al een akkoord bereikte over de transfer van Willy Overtoom naar Noord-Holland, heeft ook de speler een overeenstemming bereikt met de Alkmaarders. Bij AZ zal Overtoom een contract van 3,5 jaar tekenen. Hij wordt deze week nog medisch gekeurd en zal begin februari zijn opwachting kunnen maken voor de middenmotor.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
Sipko999 Rang: Semi-prof| 23-01-2013 12:51 | Reageer

Jammer dat hij voor AZ kiest. Hij ging daar toch raar weg in die tijd dat hij vertrok. Heerenveen wilde em ook, maar hij was te duur.Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!