| Vergeten? | Registreer

Update: Everton blaast transfer Fer definitief af

30 januari 2013 17:27 | Bron: Sky Sports
 

Het lijkt erop dat de transfer van Leroy Fer naar Everton niet doorgaat. De Liverpool Echo meldt dat de middenvelder van FC Twente dinsdagavond weer terug naar Nederland is gevlogen. Het lijkt erop dat Everton op zoek gaat naar een andere speler.

Fer kwam gisteren niet door de medische keuring heen, omdat hij een kwetsuur zou hebben aan zijn knie. Ook kwam het nieuws naar buiten dat er een strafzaak tegen de middenvelder van FC Twente loopt. Voor zijn vergrijp krijgt Fer waarschijnlijk een taakstraf of een boete.

Toch hoopt Everton nog binnen 24 uur de transfer af te ronden. De club uit Liverpool is echter wel al op zoek naar een mogelijk alternatief. Everton en FC Twente kwamen eerder al tot een akkoord over de transfer van Fer. Hierbij zou een bedrag van tien miljoen gemoeid zijn.

Update: Munsterman 'niet optimistisch' over doorgang transfer Fer 30-01-2013 - 16:44
Er lijkt geen schot te zitten in de overgang van Leroy Fer naar Everton. Voorzitter Joop Munsterman zei in een reactie tegenover het radioprogramma Afslag Oost dat hij 'niet optimistisch' is over de onderhandelingen. "Wij hebben nooit gezegd dat de deal al rond is, dat moeten we niet vergeten", gaf hij een sneer over de handelswijze van Everton.

The Toffees zouden nu een deadline gesteld hebben voor 20.45 op woensdagavond. De club uit Liverpool 'moet' dan weten hoe het ervoor staat. "Wij moeten niks. Wij hebben ons eigen beleid en bepalen zelf wel wat we met die eisen van ze doen", was hij ook over die actie van de club uit de Premier League niet te spreken.

Update: Everton blaast transfer Fer definitief af 30-01-2013 - 17:27
Het vertrek van Leroy Fer bij FC Twente lijkt definitief van de baan. Everton heeft toegegeven dat de transfer niet meer doorgaat, zo meldt Sky Sports. "De transfer liep niet soepel en er waren problemen, dan moeten we het belang van de club voorop stellen. We gaan nu op zoek naar andere opties", vertelde algemeen directeur Robert Elstone.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (2)

Reacties
StephanVDV Rang: Aankomend talent| 30-01-2013 17:40 | Reageer

Goed dat Munsterman voet bij stuk houdt. Lijkt me een afgang voor Everton dit, vooral als ze nu niemand meer kunnen vinden.

bassa Rang: Aankomend talent| 31-01-2013 9:29 | Reageer

Is een rare gang van zaken van Everton. Eerst akkoord gaan en dan toch terugkrabbelen.Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!