| Vergeten? | Registreer

Gele kaart kost tweetal Roda JC duel met Ajax

4 februari 2013 17:48 | Bron: De Limburger | Auteur: Stephan van der Vrande
 

Door schorsingen moet Roda-trainer Ruud Brood zondag twee vaste basisspelers missen op bezoek bij Ajax. In Amsterdam zullen de vaste waarden Mark-Jan Fledderus en Martijn Monteyne ontbreken bij de ploeg uit Kerkrade. Tegen Heracles ontving het duo een gele kaart.

De prent die ze allebei ontvingen was een kostbare. Voor de beide routiniers was het namelijk de vijfde van dit seizoen, waardoor ze automatisch één wedstrijd schorsing uitzitten. Fledderus en Monteyne ontbraken tot nu toe nog geen enkele wedstrijd en ze kwamen 21 keer in actie.

Vooral Fledderus ontpopte zich vlak voor en na de winterstop tot een belangrijke steunpilaar, onder meer door een fraaie pegel die Roda de overwinning opleverde tegen VVV-Venlo. De 28-jarige Monteyne miste ook nog geen wedstrijd in de Eredivisie.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
Justin Rang: Vedette| 04-02-2013 21:16 | Reageer

Fledderus wordt eenvoudig vervangen door Djoum, maar Monteyne wordt een ander verhaal. Roda heeft namelijk geen stand-in voor de rechtsbackpositie. Dan zal Tamata daar wel gaan spelen en Hempte op links ofzo.. Zelf zou ik kiezen voor een 3-4-3, gewoon vol aanvallen. Afwachten in de Arena heeft toch geen zin..Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!