| Vergeten? | Registreer

Update: Barcelona wil stadion niet afstaan door schade aan gras

28 februari 2013 15:18 | Bron: AS | Auteur: Jesse Brilman
 

Volgens het Spaanse medium AS heeft Real Madrid een wel heel opvallend verzoek ingediend bij de Spaanse voetbalbond. De grootmacht wil de finale van de Copa del Rey, tegen stadsgenoot Atlético, afwerken in Camp Nou, de thuisbasis van aartsrivaal FC Barcelona.

Vorig jaar stond Barcelona in de finale, die aanvankelijk zou afgewerkt worden in de thuishaven van Real. Door 'werkzaamheden' was dit echter niet mogelijk, waardoor de finale werd afgewerkt in het stadion van buurman Atlético. Geruchten gingen dat Real het niet zag zitten om Barcelona een ereronde te laten lopen in hun eigen stadion.

Om zo'n scenario opnieuw te voorkomen, hebben de Madrilenen nu een verzoek ingediend om de finale in Barcelona af te werken. De finale moet op neutraal terrein, met een zo groot mogelijke capaciteit, gespeeld worden. Zo luidde een verklaring van de club.

Update: Barcelona wil stadion niet afstaan door schade aan gras 28-02-2013 - 15:18
Een Madrileens feestje in Camp Nou is onwaarschijnlijk als Barcelona het voor het zeggen heeft. De club keurt een finale in het stadion van de Blaugranas duidelijk af, weet sportkrant AS. De finale zou gespeeld moeten worden op vrijdag 17 mei, maar dat steekt de Catalanen. Op 19 mei ontvangt de ploeg namelijk Real Valladolid op het gras van Camp Nou. De club zou de bekerfinale daardoor afwijzen, omdat het gras te ernstig beschadigd zou worden door twee wedstrijden in zo'n kort tijdsbestek.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
KasperHermans Rang: International| 28-02-2013 14:05 | Reageer

Om te treiteren lijkt me. Met al die Madrilenen naar Camp Nou :PVolg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!