| Vergeten? | Registreer

Fellaini: 'Ik was zo boos, het bloed was gewoon te zien'

8 maart 2013 12:15 | Bron: The Liverpool Echo | Auteur: Benjamin Hagen
 

Everton draait met haar zesde plek een prima seizoen in de Premier League. Eén van de sterkhouders is Marouane Fellaini. De Belg kwam afgelopen week in het nieuws nadat hij tijdens het duel met Norwich City (2-1 verlies) over de rooie ging na een beslissing van de scheidsrechter van dienst.

Norwich-speler Bradley Johnson raakte Fellaini op zijn been, met een diepe snee als gevolg. "Ik praat niet graag over scheidsrechters. Het blijft hun taak om te zien of een speler de bal ook echt veroverd of niet." Toch flipte de middenvelder afgelopen week nog. "Bij Norwich was ik zo boos omdat het bloed op mijn been gewoon te zien was. Maar ik ben steeds meer gedisciplineerd naar mate de seizoenen vorderde. Het is moeilijk, maar ik blijf het proberen."

Fellaini jaagt met Everton op eindelijk eens een prijs. "Ik wil dolgraag iets winnen met deze club. Scoren is leuk, maar het gaat allemaal om prijzen winnen. Ik ben nu bezig aan mijn vijfde seizoen en ik merk dat iedereen naar een prijs smacht", vervolgt hij tegenover de Liverpool Echo. "De spelers, de technische staf, maar vooral de supporters. We waren ontzettend dichtbij in 2009, maar toen was Chelsea net te sterk in de finale van de FA Cup. Dit seizoen zou dat heel goed anders kunnen zijn, want we hebben nu een veel beter team."

Everton neemt het zaterdagmiddag op het eigen Goodison Park op tegen Wigan Athletic, in de kwartfinale van de FA Cup. "Ik hoop dat het ons lukt om Wembley te bereiken. Voor alle acht teams die nu nog in de race zijn zal het een speciaal weekend worden. We zullen eerst alleen met Wigan moeten afrekenen, dat is nu het belangrijkste."

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
IvoT Rang: Waterdrager| 08-03-2013 19:21 | Reageer

"Ik praat niet graag over scheidsrechters". De laatste tijd komt Fellaini alleen maar in het nieuws met gezeur over de arbitrage. Weinig zelfkennis :)Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!