| Vergeten? | Registreer

Amrabat berust in reserverol: 'Ik heb niet de minste concurrenten'

13 maart 2013 8:14 | Bron: NOS | Auteur: Stephan van der Vrande
 

Op bezoek bij Schalke '04 kreeg Nordin Amrabat twintig minuten mee van de return in de achtste finale van de Champions League met Galatasaray. De oud-PSV'er verving toen Wesley Sneijder en vervulde een nuttige rol in de laatste twintig minuten. Aan het begin van de wedstrijd was hij wel een beetje teleurgesteld.

Hij had stiekem gehoopt op een basisplaats. "Ik had eigenlijk gedacht dat ik zou starten, dat was wat jammer. Het belangrijkste is dat we door zijn en ik had een goede invalbeurt", kijkt hij met de NOS terug op de wedstrijd. Met een plaats op de bank heeft hij tegenwoordig minder moeite, waar hij bij PSV wel eens amok wilde veroorzaken.

Dat verwijt hij deels aan zijn leeftijd, maar ook aan de rest van zijn ploeg. "Ik ben nu 25 en als je ook ziet wat voor concurrenten ik hier heb. Burak is in topvorm, hij is een fenomeen. Dan heb je Drogba nog, terwijl Sneijder erbij is gekomen. Ik ben tussen de basis en de bank in beland", dacht hij.

In de kwartfinale hoopt hij op een gunstige tegenstander, al besefte hij dat een 'gemakkelijke' opponent er niet meer in zit. "Je zit bij de laatste acht van Europa, simpel zal het niet worden. Dortmund heeft een sterke ploeg, PSG misschien... Of we spelen meteen tegen Barcelona, dan heb je dat ook eens gehad. Laten we gek doen, the sky is the limit", schuwde hij de Catalanen niet.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
Kella020 Rang: International| 13-03-2013 10:28 | Reageer

Tegen een PSG of Malaga/Porto hebben ze nog wel kans, denk ik. Maar tegen een Bayern, Barca of Real zijn ze kansloos naar mijn idee.Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!