| Vergeten? | Registreer

Update: Van den Brom reageert verbaasd op geruchten rond Kali

15 maart 2013 17:10 | Bron: Telegraaf
 

Anouar Kali lijkt zijn loopbaan te vervolgen in de kleuren van Anderlecht. De middenvelder van FC Utrecht lijkt de overstap te maken en een contract tot medio 2017 te ondertekenen bij de Belgische grootmacht. De speler mag transfervrij vertrekken bij Utrecht

Op dit moment zou er volgens De Telegraaf sprake zijn van slechts een mondelinge akkoord tussen de club en speler, maar lijkt er niet veel meer in de weg te staan voor een definitieve overstap. Hoewel de speler transfervrij is lijkt Anderlecht toch nog een klein bedrag op tafel te moeten leggen om de speler over te kunnen nemen.

Het zou gaan om een bedrag van om en nabij de 450.000 euro in verband met opleidingsgelden. De mogelijke nieuwe werkgever van Kali wil daar nog over in onderhandeling met FC Utrecht. Pas bij het afketsen van een overgang naar België komt Vitesse weer in beeld, want ook de Arnhemmers zien in Kali een welkome versterking. De speler brak dit seizoen definitief door bij Utrecht.

Update: Van den Brom reageert verbaasd op geruchten rond Kali 15-03-2013 - 17:10
Volgens John van den Brom is er geen sprake dat zijn club al rond is met Anouar Kali. In aanloop naar het competitieduel met AA Gent liet de oefenmeester weten dat RSC Anderlecht wel degelijk interesse heeft, maar dat er nog geen sprake is van een akkoord. Kali zelf wilde vrijdag niet reageren tegen de camera's van RTV Utrecht.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
IvoT Rang: Waterdrager| 15-03-2013 12:23 | Reageer

Vraag me af of hij het daar gaat redden. Hij speelt pas één seizoen als basisspeler in de Eredivisie. Blijf erbij dat hij beter nog een extra jaar bij FC Utrecht had kunnen blijven.Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!