| Vergeten? | Registreer

'We willen bewijzen nog niet afgeschreven te zijn'

26 maart 2013 17:37 | Bron: Spaanse media | Auteur: Joachim van der Marck
 

Het Spaanse voetbal bevindt zich momenteel in een neergaande spiraal. Terwijl de clubs moeite hebben de weerstand van buiten tegen te houden, zit ook het nationale elftal in een dal. Iker Casillas wil echter bewijzen dat Spanje nog niet is afgeschreven.

In de WK-kwalificatiepoule op weg naar Brazilië moeten de Spanjaarden afrekenen met rivaal Frankrijk. Dinsdagavond treffen de twee buurlanden elkaar in Parijs. "We zullen moeten winnen van Frankrijk om een statement te maken. Een statement waarmee duidelijk wordt dat wij nog steeds de besten ter wereld zijn", aldus de doelman van La Roja.

Wanneer Spanje in de Franse hoofdstad verliest, is een eindtoernooi ver weg. Vrijdag werden er eerder al punten verspeeld in eigen huis tegen Finland. "We moeten rustig blijven. Critici zien dit als ons zwaktepunt, maar wij moeten het tegendeel bewijzen. Dat kunnen we namelijk ook", liet Casillas weten.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
KasperHermans Rang: International| 26-03-2013 17:51 | Reageer

Het gaat een keer een paar wedstrijdjes minderen gelijk krijg je dit soort berichten. Spanje plaats zich gewoon en dan zien we wel hoe het volgend jaar gaat.

Gewijzigd op dinsdag 26 maart 2013 om 17:52.


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!