| Vergeten? | Registreer

FC Twente neemt na dit seizoen afscheid van twee routiniers

28 maart 2013 7:42 | Bron: FC Twente | Auteur: Benjamin Hagen
 

FC Twente gaat na dit seizoen niet verder met Denny Landzaat en Tim Cornelisse. Het duo ervaren rotten heeft namelijk te horen gekregen dat hun aflopende verbintenissen niet zullen worden verlengd, zo bevestigt de Eredivisionist op haar eigen website.

Het nieuws zal voor beiden niet als een verrassing komen; zo speelde Landzaat dit seizoen al nauwelijks onder Steve McClaren en hoeft hij met diens opvolger Alfred Schreuder niet op veel meer minuten te rekenen. "Ik ben bezig aan mijn derde seizoen bij FC Twente en het huidige voetbaljaar is niet geworden wat ik er aan het begin van dit seizoen van had gehoopt", erkent de middenvelder.

"Mede door blessures zijn mijn verwachtingen niet uitgekomen. Ik ben bijna fit en werk keihard om het mooie hoofdstuk bij FC Twente goed af te sluiten." Landzaat is momenteel herstellende van een kuitblessure. Cornelisse heeft hiermee zelfs al zijn laatste wedstrijd voor Twente gespeeld; hij wordt sinds vorige winter verhuurd aan hekkensluiter Willem II.

"Als je wordt verhuurd aan Willem II, ga je er niet van uit dat je contract bij Twente wordt verlengd", toont ook de vleugelverdediger zich realistisch. Over zijn verdere toekomst tast Cornelisse nog in het duister. "Ik richt me met Willem II voorlopig op de strijd tegen degradatie."

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
Wouter Rang: Bankzitter| 28-03-2013 8:04 | Reageer

Lijkt me verstandig. Kwamen beide weinig aan spelen toe en zo kan er wellicht jeugd doorstromen.Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!