| Vergeten? | Registreer

Argentijn Saviola aast op succes met Malaga

28 maart 2013 7:55 | Bron: Diverse Spaanse media | Auteur: Benjamin Hagen
 

Hoewel Málaga dit seizoen flink moest snijden in de uitgaven om financieel noodweer te vermijden, vergaat het de Andalusiërs dit seizoen verrassend goed binnen de lijnen. Zo staat de club zelfs in de kwartfinale van de Champions League.

Málaga staat zesde in de Primera Division; komend weekeinde komt nummer acht Rayo Vallecano op bezoek. Slechts vier dagen later is bovendien Borussia Dortmund in het miljoenenbal de tegenstander. "Dit wedstrijdprogramma maakt duidelijk wat we met Málaga kunnen bereiken", zegt spits Javier Saviola.

"Het zijn duels die onze moraal een boost kunnen geven en cruciaal zijn om onze doelen te behalen. Er ligt een hoop verantwoordelijkheid op onze schouders deze weken." De Argentijnse afmaker kijkt uit naar het treffen met de Duitse kampioenenploeg. "We staan tegenover een ontzettend sterk team in de kwartfinale. In deze fase van het toernooi is niemand meer makkelijk te verslaan. Clubs komen tot de laatste acht omdat ze geweldig hebben gespeeld in deze competitie, zoals Borussia Dortmund."

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
Wouter Rang: Bankzitter| 28-03-2013 8:05 | Reageer

Was vroeger een geweldig talent, maar is er nooit helemaal uitgekomen. Ben benieuwt wat Malaga tegen Dortmund kan presteren.Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!