| Vergeten? | Registreer

'Langeler en PSV akkoord over vierjarig contract'

28 maart 2013 14:23 | Bron: Voetbal International | Auteur: Chris Meijer
 

PSV en Art Langeler zijn het in grote lijnen eens geworden over een contract. De huidige trainer van PEC Zwolle wordt naar alle waarschijnlijkheid voor vier seizoenen eindverantwoordelijke voor de jeugdopleiding van de Eindhovenaren, zo weet Voetbal International te melden.

Het hing al een tijdje in de lucht dat Langeler in Eindhoven hoofd opleidingen zou worden, maar vandaag is de 42-jarige oefenmeester het eens geworden met PSV over een vierjarig contract. Langeler volgt in de lichtstad Jelle Goes op, die naar FC Anzhi Makhachkala is vertrokken.

Langeler voerde donderdagochtend gesprekken met assistent-trainers Phillip Cocu en Ernest Faber en technisch manager Marcel Brands en kwamen gezamenlijk tot de conclusie dat de huidige trainer van PEC Zwolle de aangewezen persoon is voor de vacature van hoofd opleidingen in Eindhoven.

Slechts enkele details moeten nog worden ingevuld voordat Langeler definitief hoofd opleidingen wordt bij PSV. Naar verwachtingen worden de laatste plooien de komende weken gladgestreken. Langeler besloot al eerder na dit seizoen te vertrekken als hoofdtrainer van PEC Zwolle, door zijn contract bij de Zwollenaren niet te verlengen.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (2)

Reacties
Wouter Rang: Bankzitter| 28-03-2013 14:42 | Reageer

Weet het niet hoor. Een jeugdopleiding van PSV leiden is toch iets totaal anders dan trainer zijn van PEC.

AFCA020 Rang: Vedette| 28-03-2013 15:04 | Reageer

Ik word hier nou niet bepaald warm of koud van eigenlijk.
Snap beide keuzes niet echt.
Van psv zou je denken dat ze vast wel een oudspeler of icoon zo gek kunnen krijgen voor die functie

Van Langeler snap ik niet dat hij A) zijn trainerscarriere niet voortzet, doet het toch best leuk.
En B) waarom in hemelsnaam de jeugd van psv gaan doen. Alles wat je daar neerzet wordt toch niet naar geluisterd, omdat ze elke zomer en winter nieuwe spelers kopen ipv opleidenVolg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!