| Vergeten? | Registreer

Sno mag voorlopig meetrainen bij oude werkgever

5 april 2013 16:20 | Bron: Voetbal International | Auteur: Chris Meijer
 

Evander Sno heeft tijdelijk onderdak gevonden bij zijn oude werkgever. Het contract van de middenvelder van NEC werd afgelopen week ontbonden, maar RKC Waalwijk heeft Sno de mogelijkheid geboden om zijn conditie op peil te houden in Waalwijk.

"Evander is helemaal fit verklaard en wil gewoon weer heel graag voetballen. Het is ontzettend leuk dat RKC hem nu wil helpen", vertelde Brian Berkleef, zaakwaarnemer van de middenvelder, tegen Voetbal International. "Dit houdt niet in dat Evander nu ook weer een contract gaat tekenen in Waalwijk. Dat is niet aan de orde. De komende periode gaan we nadenken over een volgende stap."

Het contract van Sno werd afgelopen week ontbonden, mede doordat Sno door hartproblemen op een zijspoor was geraakt in Nijmegen. "We zijn met goede intenties begonnen, maar het werkte gewoon niet. Dan moet je samen een oplossing zoeken", vertelde de zaakwaarnemer van Sno over het einde van de samenwerking tussen de middenvelder en NEC.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
timrussel Rang: Semi-prof| 06-04-2013 11:46 | Reageer

Goed signaal van RKC. Sno was van flink belang voor de Waalwijkers vorig jaar en een reactie als deze mag dan ook wel. Jammer dat hij het niet heeft kunnen redden bij NEC. Al lijkt dat bij alle middenvelders (behalve Pálsson) zo te zijn.Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!