| Vergeten? | Registreer

Verbeek mist gifkikker in AZ-selectie

5 april 2013 18:15 | Bron: AZ | Auteur: Chris Meijer
 

Volgens Gertjan Verbeek ziet het goed in de selectie van AZ. Toch mist de trainer van AZ soms een gifkikker in zijn team. "Soms moet je een rotzak in je team hebben, zoals Pontus Wernbloom", vertelde Verbeek op de persconferentie.

De oefenmeester hoopt dat zijn ploeg de knappe zege op Heracles Almelo een passend vervolg kan geven in de uitwedstrijd tegen NEC. "We zullen tegen NEC zien of we weer met het mes tussen de tanden kunnen spelen. Aan de inzet op de training kan ik dat niet aflezen, want daar heb ik het hele seizoen nog geen klagen over", vertelde Verbeek.

Toch mist Verbeek wel wat in zijn selectie. "Soms moet je een rotzak in je team hebben, zoals Pontus Wernbloom. Die moest ik soms aan zijn jasje trekken omdat hij anders hoofd-tegen-hoofd ging staan met een tegenstander of medespeler. Hij won wel de oorlog voor je. Zo'n karakter hebben we momenteel niet in de groep", zei de trainer de Alkmaarders.

Verbeek kan zondag weer beschikken over Willie Overtoom, die terugkeert van een bovenbeenblessure. Daarentegen is het meespelen van Adam Maher en Dirk Marcellis nog onzeker. Maher kampt met een enkelblessure, terwijl Marcellis last heeft van zijn knie.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
timrussel Rang: Semi-prof| 06-04-2013 11:42 | Reageer

Ik kan het niet meer eens zijn. Iemand als Van Bommel of Poulsen is juist wat PSV en Ajax hun middenveld beter maakt dan een middenveld van een club als AZ. Elm is te licht voor de top van de Eredivisie.Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!