| Vergeten? | Registreer

Pastoor: 'Punten hadden we hier niet moeten laten liggen'

14 april 2013 8:13 | Bron: De Telegraaf | Auteur: Joachim van der Marck
 

Op bezoek bij NAC Breda werd NEC in de slotfase verslagen en met een 2-0 nederlaag terug naar Nijmegen gestuurd. Volgens trainer Alex Pastoor had die dure nederlaag niet gehoeven, op basis van het getoonde spel.

"We hebben er alles aan gedaan om de wedstrijd in handen te nemen. Lang hadden we alles onder controle, maar door twee ongelukkige tegentreffers laat je dan toch dure punten liggen. Een punt was op z'n minst eerlijk verdeeld, een nederlaag had niet gehoeven", vertelde Pastoor na afloop van de nederlaag.

Die twee tegentreffers kwamen na ongelukkig werk van Gábor Babos, doelman van de Nijmegenaren. De Hongaarse sluitpost speelde tegen zijn nieuwe werkgever, maar wist niet te overtuigen. Pastoor leeft met zijn doelman mee. "Dit is erg jammer, zeker voor Babos. Zoiets heeft hij niet verdiend."

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
Pieter Bakker Rang: Ballenjongen| 15-04-2013 14:32 | Reageer

Pastoor is niet van de kerk! Hij had wel veel vertrouwen en geloof in zijn keeper Babos. Die liet 2 houdbare ballen door. Hoe zou dit toch komen? Die van Lurling kon er nooit in en die 2e had wel een vreemde stuiter door het slechte veld maar zat een naar luchtje aan! NEC genakt door NAC en genekt door Babos!Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!