| Vergeten? | Registreer

Boetius: 'Tegendoelpunt kwam tot stand door mij'

15 april 2013 10:55 | Bron: Sp!ts | Auteur: Michel van Ballegooij
 

Feyenoord speelde tegen RKC Waalwijk met 1-1 gelijk door een doelpunt van Sander Duits. De verdediging van de Rotterdammers zag er erg slecht uit, maar de jonge Jean-Paul Boëtius neemt de schuld van de tegentreffer op zich.

"Ik draaide weg en iemand stond op mijn rechtervoet. De scheidsrechter zag er geen overtreding in. De verdediging stapte misschien niet uit, maar het balverlies begint bij mij. Die fout neem ik op mij."

De landstitel lijkt voor Feyenoord onmogelijk, maar Boëtius geeft de hoop niet op. "Het is in ieder geval een stuk moeilijker geworden. We zijn tot het einde van het seizoen afhankelijk van de concurrentie."

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (4)

Reacties
AFCA020 Rang: Vedette| 15-04-2013 11:42 | Reageer

Hahahah maak jezelf asjeblieft niet belachelijk door te blijven hopen.

Verder is het nobel van Boetius, hij leed inderdaad balverlies, maar die goal was echt toe te schrijven aan de fantastische, geweldige, talentvolle achterhoede van Oranje.

Ongelooflijk


Koeman snap ik trouwens wel volledig, ging terecht uit zn plafond

Pieter Bakker Rang: Ballenjongen| 15-04-2013 14:25 | Reageer

Was een fout van Jean-Paul. Hij heeft gelijk. Een goede Jean-Paul moet daar wegdraaien en mag nooit balverlies lijden. Was dodelijk maar eerlijk is eerlijk, dit Feyenoord komt veel kwaliteit tekort om aan een kampioenschap te mogen denken. Was een van de slechtste seizoenen in de eredivisie die ik mij kan herinneren. Diep triest het niveau en Ajax is de terechte kampioen. Vooral Lasse Schone gun ik het want is een topper!

AFCA020 Rang: Vedette| 15-04-2013 15:33 | Reageer

Haha kijk nu je serieus bent ipv die rare amateur voetballertjes te benoemen als zijnde wereldsterren is het best zinnig wat je zegt ;)

Schöne is inderdaad een goede speler, een van de constante factoren in dit team.

Wat bedoel je met de slechtste seizoenen? De eredivisie in het algemeen of van feyenoord?
Want als je op feyenoord doelt ben ik het niet met je eens.
Was inderdaad slecht en zwak, maar heb het veel erger meegemaakt dan momenteel.

En tuurlijk mag feyenoord niet aan een titel denken, die komen heel wat kwaliteiten te kort helaas. Zou mooi zijn als ze ooit weer op een niveau komen dat je ze een serieuze concurrent kan noemen. Maar dan moeten ze wel echt nog stappen maken

Pieter Bakker Rang: Ballenjongen| 21-04-2013 20:22 | Reageer

ja, slechtste seizoen aller tijden dit jaar. 2012-2013 is toch een ramp-seizoen met dramatisch slecht voetbal. Ik heb gelukkig geen Eredivisie Live en ben geen enkele wedstrijd wezen kijken want er loopt gewoon niks rond in de Eredivisie. Moet echt snel veranderen en die Opa Scouts moeten eens vervangen worden door een frissere generatie. Ik wil spelers zoals Boetius, Shanwary, Ubbink, Tannane, van Ginkel, Ola John zien. Maar dit seizoen heb ik enkel van Ginkel gezien en de rest vond ik los van Ericsen en Schone, pure middelmaat en vaak zelfs nog slechter! Jij niet dan?

| 09-08-2012 5:47 | Reageer

Klinkt als iemand die wel iets wil dieuildjk maken maar zodra een verantwoordelijkheid naar hem toe wordt getrokken hij zich gelijk kan terugtrekken. Koop als je wilt op mijn aanraden een nieuwe jas, maar als hij jou niet bevalt na een bepaalde periode gewoon een nieuwe. HIJ verkoopt jou iets omdat JIJ dit wil. Niet omdat hij zich hierdoor kan profileren. Zeggende een marktkoopman die iets verkoopt.Ik vind dit een zeer slechte verkooptechniek van een marketingtrainer.Een idee prediken maar er vervolgens als het niet werkt zich terug kunnen trekken omdat het JIJ deze stap hebt gezet.

| 09-08-2012 14:35 | Reageer

Ik vind de country busole echt leuk!:D Vreemd dat ze er daardoor uit moest want je ziet ze echt superveel en het is dus hot' vind ik! Alleen op dit plaatje van de H&M vind ik die linker wat minder maar dat is natuurlijk mijn smaak maar,, bij mij is die busole al binnen!ps. echt jammer dat de Fancy weggaat..sniksnik



Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!