| Vergeten? | Registreer

Vorm over interesse Liverpool: 'Zou wel heel speciaal zijn'

17 april 2013 18:07 | Bron: Voetbal International | Auteur: Benjamin Hagen
 

Dat Michel Vorm aan een indrukwekkende periode bij Swansea City bezig is, is ook buiten Wales niet onbekend. Zo worden onder meer FC Barcelona en Liverpool gelinkt aan de Nederlandse sluitpost, die zelf nog niet weet wat zijn toekomst hem gaat brengen.

De interesse van The Reds is verklaarbaar; aldaar is immers trainer Brendan Rodgers werkzaam, die vorig seizoen nog vele successen boekte bij Swansea met Vorm onder de lat. "Een hereniging met Rodgers zou wel heel speciaal zijn", erkent de voormalig doelman van FC Utrecht tegenover Voetbal International.

"De samenwerking verliep vorig seizoen heel goed. Maar voorlopig zit Pepe Reina (eerste doelman van Liverpool, red.) en is het geen issue." Traditiegetrouw maakt Swansea elk seizoen één klapper op de transfermarkt; vorig seizoen zelfs twee met Scott Sinclair (acht miljoen naar Manchester City) en Joe Allen (vijftien miljoen naar Liverpool). "Ook komende zomer zal de club mogelijk een paar spelers verkopen, maar niemand binnen de club heeft bij mij aangegeven dat ík die speler ben", meent Vorm.

"Mijn naam wordt vaak genoemd bij clubs. Het zijn allemaal speculaties, maar ze komen wel ergens vandaan. Het is niet makkelijk je daar volledig van af te sluiten. Ik ben benieuwd wat die keeperscarrousel teweeg gaat brengen, maar ik verruil Swansea alleen voor een echte topclub in Engeland of daarbuiten", besluit de Oranje-international.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (0)

Reacties
Er zijn nog geen reacties


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!