| Vergeten? | Registreer

FC Groningen neemt afscheid van proefspeler Hutten

27 april 2013 13:47 | Bron: FC Groningen | Auteur: Tim Giesbers
 

Lars Hutten mag FC Groningen alweer gaan verlaten. De stage van de spits is niet verlengd door de Eredivisionist. Twee andere stagiairs, rechtsback Mitch Apau en linkshalf Lars Lambooij, hebben een verlenging van hun stage afgedwongen. Met middenvelder Tom Overtoom wordt volgende week verder gesproken. Het nieuws over de vier oud-Veendammers werd gemeld op de officiƫle website van de club.

Maandag 8 april was de dag waarop de vier oud-spelers van het failliete SC Veendam zich meldden in de Euroborg. Na drie weken was er een evaluatie, waarbij Apau en Lambooij een verlenging afdwongen. "Mitch Apau heeft op de technische staf een positieve indruk achtergelaten en zal ook de komende periode bij ons blijven trainen. Dat geldt ook voor Lars Lambooij. Hij begon door een blessure met een trainingsachterstand, maar is op de weg terug en zal ook bij ons op stage blijven", aldus technisch manager Henk Veldmate.

Lars Hutten zal de Groningse club gaan verlaten na drie weken. "We hebben de stage beƫindigd en hij zal een andere weg kiezen. Tom Overtoom is de vierde speler die meetraint. Hij is momenteel geblesseerd en met hem zullen we volgende week een tussentijdse evaluatie hebben", zo besluit Veldmate.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
Sipko999 Rang: Semi-prof| 27-04-2013 17:13 | Reageer

Lars Hutten is niet weggezonden door FC Groningen, maar is in goed overleg vertrokkken bij de FC. De prioriteit van Groningen ligt met name in de verdediging. FC G heeft veel aanvallers in de gelederen daarom is men in goed overleg uit elkaar gegaan. De spits is zeker niet te licht bevonden. Laat dat zeker zijn.Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!