| Vergeten? | Registreer

Koeman: 'Ik verwacht geen leegloop bij Feyenoord'

13 mei 2013 10:32 | Bron: Algemeen Dagblad | Auteur: Michel van Ballegooij
 

Feyenoord presteerde dit seizoen uitstekend en dat kwam mede door enkele zeer talentvolle spelers. Trainer Ronald Koeman en technisch directeur Martin van Geel hopen deze spelers nog minimaal een jaar te behouden.

Van Geel laat tevens aan de supporters weten dat ze deze zomerstop niet hoeven te rekenen op dure aankopen. "Pas als wij spelers verkopen, kunnen wij een deel van de opbrengst herinvesteren", zegt hij tegenover het Algemeen Dagblad. "Ik verwacht geen leegloop bij ons."

Feyenoord wist afgelopen zondag nog wel met 1-0 te winnen van NAC Breda, maar toch was de keuzeheer niet tevreden. "We winnen met 1-0, maar eigenlijk moet het na de pauze 3-0 of 4-0 worden. Het rendement is gewoon te laag."

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (5)

Reacties
AFCA020 Rang: Vedette| 13-05-2013 12:18 | Reageer

Het is knap dat ze zo kort na een dieptepunt weer 2x voorrondes voor europees voetbal hebben bereikt, maar hoe kan je in hemelsnaam stellen dat "feyenoord dit seizoen uitstekend presteerde"?

Ze hebben nul prijzen gewonnen, waren in januari al klaar in de beker, hebben geen europees voetbal weten te bereiken dit seizoen en zijn 3e geeindigd wat minder is dan vorig jaar.

Ik zeg dus niet dat het niet knap is dat feyenoord weer aansluiting heeft gevonden met de top 5 (subtop), maar ik vind wel dat je dit seizoen niet kan en mag bestempelen als zijnde "uitstekend". Dat is het namelijk absoluut niet, sterker nog, ten opzichte van vorig jaar is het minder en dat terwijl de selectie in mijn ogen sterker is.
Ze zijn lager geeindigd en hebben minder punten. Dus waarom is het dan "uitstekend" geweest vraag ik mij af?

Iemand commentaar of een goede uitleg?

Erikpolman Rang: Super talent| 13-05-2013 12:55 | Reageer

Met een selectie wat in totaal nog geen twee miljoen kostte derde eindigen vind ik inderdaad een uitstekende prestatie.Daar hoef je geen prijzen voor te pakken, neemt niet weg dat ik natuurlijk op meer had gehoopt, maar ik ben niet ontevreden. Ivm vorig seizoen gingen de vier belangrijkste spelers weg (guidetti, vlaar, bakkal, el ahmadi), dan is het zewker knap dat ze nog zolang meededen om de titel, ondanks dat jij dat ontkent.

AFCA020 Rang: Vedette| 13-05-2013 14:11 | Reageer

Ik vind dat de selectie een stuk sterker is dan vorig jaar.
Alle jonge jongens zijn een jaar rijper, zijn vele international geworden, het team is een jaar langer bij mekaar, de transfers die kwamen zijn beter in mijn ogen dan degene die weg zijn.

Met Mathijssen heb je ook nog eens een erg ervaren international erbij. Pelle zie ik als beter en sterker dan Guidetti.
Met Janmaat heb je een 100x betere back dan vorig jaar.
Immers blijkt ook belangrijk voor dit feyenoord. Dus ik denk dat feyenoord heel erg goed ingekocht heeft en eigenlijk denk ik dat het team van feyenoord in het totaal een stuk sterker is. Of nou ja, een stuk sterker zou moeten zijn.

Helaas stellen de resultaten teleur en ondanks dat ik dan voor AJAX ben, kan ik (net al 'de kromme';) onmogelijk tevreden zijn met wat feyenoord heeft laten zien. Ze hebben achteruitgang geboekt ipv progressie.
PSV is ze voorbijgegroeid weer en AJAX is ook verderweg gekomen van feyenoord i.m.o.

Maar zoals ik gelijk al zei vind ik het wel knap dat ze zich weer in de subtub hebben genesteld na het diepe dal en dat ze weer in de top 5 kunnen spelen, maar na vorig jaar verwacht je toch wel wat meer dit jaar. Dat hebben ze jammer genoeg niet kunnen brengen.

Nogmaals ik vind het knap, maar dit was echt verre van uitstekend.

Erikpolman Rang: Super talent| 13-05-2013 15:13 | Reageer

Vorig jaar had je huurlingen en spelers die moesten vertrekken wegens hun contract. Het team was niet vastgelegd. Ze moesten het in het begin van het seizoen meteen in de vcl laten zien terwijl ze geen hecht team hadden. Dit jaar hebben ze echter iedereen langdurig vastliggen. Ze hebben het wel laten liggen aan het eind van het seizoen, dat valt ze te verwijten, maar om ze daar nu voor uit te kotsen vind ik nergens op slaan. Volgend jaar verwacht ik wel meer, mede doordat ze nu als team izjn gegroeid en (hopelijk) bij elkaar blijven

AFCA020 Rang: Vedette| 13-05-2013 15:59 | Reageer

Ik kots ze niet uit, zeker niet, dat zijn jouw woorden.
Ik vind het alleen alles behalve een uitstekend jaar als je de prestaties ziet, afleggend tegen het materiaal dat ze hebben.

Het team zou verder moeten zijn dan vorig jaar, maar als ik het feyenoord van toen zag en het feyenoord van nu, vind ik dat feyenoord als team een stap terug heeft gedaan.

2e seizoenshelft vorig jaar vond ik feyenoord een stuk overtuigender dan in deze jaargang.
Dat terwijl de selectie een heel stuk beter is.

Nogmaals leuk en knap dat ze weer een beetje aansluiting met de top 5 hebben, maar ik vind het jaar niet "uitstekend", haha dat ik het ooit nog eens met Van Hanegem eens kon worden :p

Vond eigenlijk dat die man vaak gekleurd kijkt, maar deze column, was wel eerlijk en oprechtVolg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!