| Vergeten? | Registreer

VVV bidt voor miljoenentransfer Honda

2 juli 2013 13:00 | Bron: Goal.com | Auteur: Dennis Matthijs
 

Keisuke Honda (CSKA Moskou) leverde VVV-Venlo enkele jaren geleden een transfersom van zes miljoen euro op en mogelijk komt daar nu nog een fors bedrag bovenop. De Limburgers bedongen destijds namelijk een percentage bij doorverkoop. Honda staat momenteel in de nadrukkelijke belangstelling van onder meer AC Milan en Barcelona.

"We hebben inderdaad recht op een deel van de transfersom als Honda verkast", bevestigt persvoorlichter Lucas Bremmers tegenover Goal.com. "Wij zijn natuurlijk geen partij hierin, maar we hopen wel dat het gebeurt. We doen verder geen uitspraken over hoe hoog het percentage is. Dat deden we bij de verkoop niet en nu ook niet."

Alleen als Honda deze zomer wordt verkocht, kan VVV nog iets aan de Japanner verdienen. Zijn contract loopt namelijk af aan het einde van dit kalenderjaar. "Wij krijgen inderdaad alleen een percentage als het huidige contract van Honda wordt afgekocht. Mocht hij bijtekenen in Moskou, dan hebben wij daar niets meer mee te maken", aldus Bremmers.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!