| Vergeten? | Registreer

Oud-goalie Eindhoven hoopt op minuten tegen Bayern München

21 december 2013 16:06 | Bron: Diverse media | Auteur: Benjamin Hagen
 

Brahim Zaari speelde vorig seizoen nog op de Langeleegte en de Krommedijk, maar komend weekeind neemt de goalie het mogelijk op tegen Bayern München. Tot vorige zomer was de Marokkaan doelman van FC Eindhoven, inmiddels is hij actief voor Raja Casablanca.

Die club schopte het inmiddels tot de finale van het Wereldkampioenschap voor Clubs, waarin Bayern de tegenstander zal zijn. In de halve finale werd nog afgerekend met Atlético Mineiro van sterspeler Ronaldinho. Zijn shirt en zelfs zijn voetbalschoenen waren na afloop van dat duel wel érg gewild onder de spelers van Raja.

"Dat was bizar, het was een gevolg van spontane vreugde die ontstond door de onverwachte overwinning", blikt Zaari terug. "Heel het land staat achter ons, het duel leeft enorm", vervolgt de tweede keuze van Raja onder de lat. "Maar ik bereid me goed voor op het duel, want stel dat ik moet invallen. Debuteren in een finale tegen Bayern München en dan alle ballen stoppen waardoor we de cup winnen, dat zou een droom zijn die uitkomt."

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!