| Vergeten? | Registreer

Poulsen tevreden: 'We hebben gestreden'

4 april 2014 10:57 | Bron: AZ | Auteur: Michel van Ballegooij
 

Benfica heeft donderdagavond met 0-1 op bezoek bij AZ gewonnen en heeft een goede uitgangspositie bemachtigd. Simon Poulsen was tevreden over de gespeelde Europa League-wedstrijd.

="We zijn teleurgesteld vanwege de nederlaag, maar we kunnen onszelf niets verwijten. De ploeg heeft gestreden. Benfica is gewoon een Europese topploeg. Dan is het knap om een helft lang de dominante ploeg te zijn. We hadden een gelijkspel verdiend. Als we dit verlies verwerkt hebben, kunnen we trots zijn. Benfica heeft een begroting die vier keer zo hoog is als die van AZ."

"De eerste twintig minuten speelden we ontzettend sterk. We hadden halverwege echt op voorsprong moeten staan. Het is dan erg zuur om zo'n doelpunt tegen te krijgen. Net als tegen Ajax viel hij vlak na de rust. We leden balverlies op het middenveld en binnen een paar seconden kwamen ze op Esteban af. Die redde eerste nog erg goed, maar de rebound vloog over mij heen precies voor de voeten van Salvio. Die maakte hem erg knap af. Heel jammer."

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!