| Vergeten? | Registreer

Simons begrijpt niets van nederlaag tegen tien man

5 mei 2014 17:40 | Bron: Sporza
 

Timmy Simons en Club Brugge hadden het dit weekeinde zwaar te verduren in eigen huis tegen Anderlecht. De thuisploeg speelde ruim een uur lang tegen tien tegenstanders, maar verloren uiteindelijk in de slotfase.

"0-1 staat er, dan is het zo. Zo gaat het in het voetbal. Van in het begin hadden we redelijk de controle, ook met elf tegen elf. Na de rode kaart denk je we gaan erop en erover, maar dan moet je wel proberen de nul te houden en de kansen te benutten. En dat hebben we helaas niet gedaan. Dat we geen oplossingen vonden tegen tien man? Dat vind ik niet. We kregen een aantal goeie kansen, zo is het jammer dat de bal van Lestienne op de lat gaat. Hij deed nochtans alles goed. We hadden wel geen resem kansen, tegen tien man voetballen kan ook moeilijk zijn."

"Iedereen leeft zo naar deze matchen toe om er iets moois van maken. Dat voel je in alle geledingen van de club. Het is niet alleen bij de spelers dat de ontgoocheling nu groot is, maar bij heel de club. Ik heb dit al eens eerder meegemaakt en heb al voor hetere vuren gestaan. Het mooie is dat we volgende zondag al naar Luik moeten. Het zijn allemaal topwedstrijden. We moeten ons nu zo snel mogelijk opladen."

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!