| Vergeten? | Registreer

Sno kijkt uit naar Westerlo: 'Alles is nieuw'

4 juni 2014 23:47 | Bron: Helden | Auteur: Benjamin Hagen
 

Evander Sno zette woensdag zijn handtekening onder een eenjarig contract bij KVV Westerlo. De fysiek sterke middenvelder kijkt uit naar zijn periode bij de Belgische promovendus, zo zegt hij tegen Helden Online.

"Ik had een aanbieding van ADO, laten we zeggen dat die contacten door miscommunicatie tot niets hebben geleid. En toen ineens kwam ik via-via in contact met Dennis van Wijk, de trainer van Westerlo. Zijn verhaal sprak me aan. Ja, zo kan het lopen. Het gesprek met trainer Van Wijk was eigenlijk genoeg, hij overtuigde me. Daarna bevestigde de directie wat Van Wijk voor ogen heeft. Zeker tachtig procent van de spelersgroep waarmee Van Wijk is gepromoveerd blijft volgend jaar", aldus een opgetogen Sno.

"Westerlo is kampioen geworden van de Tweede Klasse en heeft in de beker Anderlecht uitgeschakeld. Dus er zit enorme potentie in de groep. Ik zal net als bij RKC een bepalende rol op het middenveld krijgen. Ik heb twee dagen geleden met de directie gesproken en toen kwamen we een contract overeen voor een jaar met een optie voor een tweede jaar. Het wordt mijn eerste contract in België, dus alles is nieuw. Ik ben heel benieuwd"

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!